Internet geld bijverdienen
"100% Succes Gegarandeerd"
Bijverdienen online head


Google Adsense advertentievideo's voor AdSense Publishers

De video's worden gepromoot door Google en zijn contextueel gericht op AdSense-uitgever pagina's en de uitgevers zal verdienen op een kost-per-click basis. De video's zullen verkrijgbaar zijn in de volgende formaten:

- 300x250 Medium rechthoek
- 336x280 Grote rechthoek 336x280
- 728x90 Leaderboard - 728x90
- 250x250 vierkant 250x250
- 200x200 Klein vierkant 200x200

 

"Net als andere advertenties, zullen de adsense video's concurreren in onze standaard advertentieveiling, dus ze zullen de concurrentie helpen opdrijven concurrentie tussen adverteerders om te verschijnen op uw website," zegt Lee." "Wanneer een Promoted Video-advertentie de veiling wint, zal het alleen getoond worden in een van de in aanmerking komende advertentie-indelingen."De adsens video moet natuurlijk voldoen aan de reclame richtlijnen van YouTube en aan de voorwaarden van de gebruiker.
Uitgevers kunnen hun filter gebruiken om geen video's te tonen. Dit blokkeert wel alle YouTube-inhoud.

Hierbij moet worden opgemerkt dat de toevoeging van YouTube-video's niets te maken heeft met de video-advertenties die Google aanbied.


YouTube-video's kunnen worden gestimuleerd om je AdSense kliks te verhogen, omdat de aard van de gebruiker om een video te kijken zij aandacht trekt.
Plus de video's moeten wel relevant zijn voor de inhoud van de websiet. Dit kan dus een een grote money maker zijn voor de AdSense-uitgevers. Voorlopig zullen deze video's alleen getoond worden op Engelstalige websites, maar volgens Lee zal het niet lang duren voor de rest van de wereld volgt.

 Vacatures Bijverdienen Adsense Geld verdienen Webwinkel E mails lezen Optmalisatie SEO Artikel maken Vrijwilligerswerk Weekendjob Inpakwerk