Internet geld bijverdienen
"100% Succes Gegarandeerd"
Bijverdienen online head


Haal je voordeel uit Google Local Search

Google Local Search laat je 7 lokale zoekresultaten zien bij een algemene zoekopdracht in Google search. Wanneer je nu bijvoorbeeld zoekt in Google op de zoekterm "Hotel" en je bevind je in de buurt van Lier, zullen er op de eerste Google pagina de Lokale bedrijvens resultaten worden weergegeven in Google Maps in de buurt van Lier. Google herkent namelijk de exacte locatie aan de hand van je IP adres waarmee je computer gekoppeld is op het Internet.

 Local search

Affiliates gebruik local search?

Hoe kan je nu Local search gebruiken om meer bezoekers op je website te krijgen. Als affiliate heb je zeker wel een niche die in een Local seach past. Ga naar je Google account en maak een account in het Bedrijfscentrum, klik op Add new listing en maak een local search aan die in jou niche markt past, je kan zelfs met de Upload a new data file link meer als 10 markten in het bedrijfscentrum plaatsen. Even experimenteren en je hebt er een hoop  eerste pagina zoekresultaten bij die je een hoop traffic bezorgen en zonder Seo of betaalde advertentie's, sta je toch mooi op de eerste Google pagina.

 

Keywords:local search, search local, google local search, local search googleVacatures Bijverdienen Adsense Geld verdienen Webwinkel E mails lezen Optmalisatie SEO Artikel maken Vrijwilligerswerk Weekendjob Inpakwerk