Internet geld bijverdienen
"100% Succes Gegarandeerd"
Bijverdienen online head


Ankerteksten plaatsen op de juiste manier

Als je aan linkbuilding doet is het juiste gebruik van je ankertekst uiterst belangrijk, In combinatie met de paginatitels zijn de ankerteksten van links die verwijzen naar je website van cruciaal belang voor de posities van uw site in de google rankings.Het echte geheim is hoe je het gebruikt.

Laat me het snel even uitleggen.

Als je een website bijvoorbeeld een goede positie wil bezorgen in de zoekopdracht “Honden training”, dan zijn de inkomende links met als ankertekst “Honden training”onontbeerlijk. En dit om gemakkelijk gevonden te worden in Google en kwaliteit backlinks te scoren naar uw website of blog over Honden training.

Maar het probleem hier is dat sommige mensen een dozijn blog opmerkingen plaatsen om een link terug te krijgen naar hun homepage met een enkele ankertekst zoals Honden training.

Dus, de backlink wijst terug naar uw site en zou gebruik maken van de ankertekst Honden training.

Dit is een grote en vaak gemaakte fout.

Er zijn twee dingen die je moet doen om nog beter resultaten te krijgen in Google en de zoekopdracht te domineren op jou ankerteksten.


Tip # 1: Richt niet alle backlinks alleen op uw homepage. Je moet ook dieplinken naar uw secundaire pagina's.

Bijvoorbeeld, als uw website de volgende pagina's bevat:
index.html
honden-opleiding-cursus.html
honden-opleiding-videos.html


Moet je zorgen dat je ook backlinks verwijst naar al die pagina's.

Tip # 2: Als je links gaat aanmelden op startpagina,s of je doet aan blogposting en je wil meer backlinks genereren op al deze drie
pagina's hierboven met slechts een ankertekst (zoals Honden training). Dan is dit nog een andere grote fout die mensen maken. Gebruik meerdere ankerteksten, zoals in volgend voorbeeld:

Voor index.html kan je bv volgende anchor teksten gebruiken:
hond opleiding tips, hond opleiding ideeën, het trainen van een hond

Voor honden-opleiding-cursus.html kan je bv volgende anchor teksten gebruiken:
honden training, honden opleiding

Zo, nu krijg je een idee hoe je moet beginnen aan zinvolle en kwalitatieve linkbuilding.

Dus, gewoon om te verduidelijken. wanneer u links plaatst op andere
blogs of startpagina's, wilt u ook de juiste ankerteksten gebruiken om gevonden op de zoekwoorden die jij belangrijk vindt in Google

Maar zorg ervoor dat u dieplinks gebruikt naar de verschillende pagina's op uw website en gebruik een verscheidenheid aan trefzinnen wanneer je linkt.

Dit zijn kleine tips die het verschil kunnen maken of uw website wordt gevonden in de top 5 binnen Google of ergens in de kelder van Google.Vacatures Bijverdienen Adsense Geld verdienen Webwinkel E mails lezen Optmalisatie SEO Artikel maken Vrijwilligerswerk Weekendjob Inpakwerk