Internet geld bijverdienen
"100% Succes Gegarandeerd"
Bijverdienen online head

Geld bijverdienen met gratis website promotie

Je website is klaar, je website is geoptimaliseerd en nu gaan we laten zien hoe je gratis bezoekers op je site kunt krijgen.

Een van de eerste technieken waar ik mee begin en die je in een paar minuten kan doen en je ongeveer 20 gratis links opleveren! Neem elke van onderstaande URL's en vervang internetbijverdienen.be met de domeinnaam van uw website. Als u op zoek bent naar een methode om je site snel geïndexeerd te krijgen of gewoon op zoek bent naar een paar links, dan is dit is wat ik vaak gebruik om mijn link building campagnes starten.

http://www.statbrain.com/www.internetbijverdienen.be
http://www.websiteoutlook.com/www.internetbijverdienen.be
http://www.builtwith.com/?internetbijverdienen.be
http://snapshot.compete.com/internetbijverdienen.be
http://www.aboutus.org/internetbijverdienen.be
http://www.quantcast.com/internetbijverdienen.be
http://www.cubestat.com/www.internetbijverdienen.be
http://whois.tools4noobs.com/info/internetbijverdienen.be
http://www.alexa.com/siteinfo/internetbijverdienen.be
http://www.alexa.com/data/details/?url=internetbijverdienen.be
http://www.siteadvisor.cn/sites/internetbijverdienen.be/summary/
http://whois.domaintools.com/internetbijverdienen.be
http://www.aboutdomain.org/backlinks/internetbijverdienen.be/
http://www.whoisya.com/internetbijverdienen.be
http://www.who.is/whois-com/internetbijverdienen.be
http://www.robtex.com/dns/internetbijverdienen.be.html
http://www.zimbio.com/search?q=internetbijverdienen.be&btnG=Search
http://whois.ws/whois-info/ip-address/internetbijverdienen.be/
http://whoisx.co.uk/internetbijverdienen.be
http://searchanalytics.compete.com/site_referrals/internetbijverdienen.be

Meld je nu aan bij gratis website promotie het woord zegt het zelf het is volledig gratis en het is een mooie manier om bezoekers te verzamelen. Ook Linkpartner gebruikt ongeveer het zelfde systeem dit is ook volledig gratis.

Maak een campagne op gratis website promotie en Linkpartnerhoe je dit doet vindt je op de websites zelf.

Link Piramide is een erg effectief middel om veel bezoekers naar uw site te trekken.  Het Verhoogt het bezoekersaantal van uw website... GRATIS

Maak een advertentie campagne aan op diverse tweedehands sites zoals zoekplein.be , tweedehands.be of kapaza. Elke tweedehands site is goed als je maar een link kan plaatsen naar jou website. Het grote voordeel is dat deze websites bezocht worden door tienduizende bezoekers per dag.

Plaats je website in de kijker op dienst.nl, er zijn geen kosten aan verbonden en deze website trekt dagelijks duizende bezoekers. zorg dat je advertentie uitdagend genoeg is om op te klikken.

Plaats een link op de duizende webdirectories (Een webdirectory is een verzameling van links, meestal geordend per categorie.) op het internet enkele voorbeelden hier van zijn fritzonline.be, sammo.be enz.. als je even" link toevoegen" googeld kom je duizende sites tegen waar je een link kan aanmelden.

Download hier een directorylijst in exel met duizend webdirectorys om je site aan te melden gratis.

Nu gaan we zoeken naar startpagina's (Dit is een gratis overzicht van de beste links over elk onderwerp) die aansluiten bij jou website onderwerp. Kijk eens op startpagina.be of op 2link.be. Hier staan zeker onderwerpen die aansluiten bij jou website.

Nu is het rustig afwachten voor de eerste bezoekers, hoe meer werk je hier insteekt hoe meer kans op succes. Vooral niet opgeven is de boodschap.

Zoals je weet is online promotie van je website van het grootste belang wanneer je een succesvolle website wilt hebben. Linkbuilding is misschien wel het meest belangrijke en intensieve werk van de webmaster van vandaag. Maar vergeet je dan niet iets? Laat je dan geen belangrijke kans liggen? Ja! Naast online promotie is ook offline promotie nog steeds erg belangrijk. Zeker wanneer je mensen voor het eerst kennis wil laten maken met je product! Of graag je gevestigde online naam ook offline wilt gaan inzetten.

Er zijn ook vele soorten van offline promotie. Denk daarbij aan briefpapier, visitekaartjes, tuinborden, petjes, enzovoorts! Deze vorm van marketing voor online bedrijven wordt, zeker door de kleinere online zelfstandige, nogal eens vergeten of gewoon genegeerd. Maar goed, wat niet is kan nog komen!

Ga naar Deel 3

 Vacatures Bijverdienen Adsense Geld verdienen Webwinkel E mails lezen Optmalisatie SEO Artikel maken Vrijwilligerswerk Weekendjob Inpakwerk