Internet geld bijverdienen
"100% Succes Gegarandeerd"
Bijverdienen online head

Geld bijverdienen met je website aan te melden bij de populaire zoekmachines

Je website aanmelden bij de populaire zoekmachines is wel een van de belangrijkste dingen die je moet doen om je site vindbaar te maken. Uw website aanmelden bij zoekmachines bezorgt uw website meer kwalitatieve bezoekers. Een hoge positie in zoekmachines is de beste methode om meer geïnteresseerde bezoekers de weg naar uw website te wijzen. Indien uw website onvindbaar is in zoekmachines verliest u potentiële klanten aan uw concurrentie. Zoekmachines en directories zoals Google en Yahoo kunnen veel bezoekers naar uw website brengen. Het is dan ook belangrijk dat een website vindbaar is op relevante zoekwoorden, die bovendien populair zijn als zoekopdracht in zoekmachines

Kijk hier onder of er iets voor jou tussen zit.

 

zoekmachines Wat is het?

This is an example for an imageZoekmachines zoals Google, Yahoo, MSN... bepalen zelf wie ze opnemen in hun zoekresultaten en in welke volgorde. De bedoeling is dat wie een zoekterm intikt, een lijst krijgt van pagina's over dat specifieke onderwerp, in volgorde van relevantie. De beste informatie vindt u m.a.w. bovenaan. Vandaar dat internetgebruikers meestal niet voorbij de tweede pagina van een lijst klikken.

Een website aanmelden bij de zoekmachines betekent niet dat uw website meteen goed gevonden wordt. Door het grote aantal sites die in de database van verschillende zoekmachines vermeld staan is het zeer lastig om bij de eerste 10 zoekresultaten te komen. Hier vind je een aantal manieren beschreven om uw website zo goed mogelijk vindbaar te maken.

Om uw website in hun lijst te kunnen opnemen, moeten de zoekmachines uiteraard uw pagina's kennen. Daarom sturen zij constant een spider, een soort analysesoftware, af op het internet die alle websites en pagina's bezoekt en doorzoekt. Het eerste wat die spider op een pagina doet, is de zoektermen opsporen. zoekmachines hebben deze termen nodig en hangen er ook bepaalde eisen aan vast. Het is dus belangrijk deze zoektermen op een efficiënte manier op de pagina's te plaatsen.

Als u zich eenmaal succesvol heeft aangemeld bij de zoekmachine, kunt u zich bij hen heraanmelden (als bijvoorbeeld uw pagina is aangepast). Dit mag meestal eenmaal per week.

Website aanmelden? Hoe werkt het?

Het aanmelden van uw website kan door het invullen van de gratis aanmeldpagina's bij de zoekmachines. Heeft u een Nederlandstalige website, dan moet u zich uiteraard ook aanmelden bij de internationale en regionale zoekmachines via bijvoorbeeld:

nl.altavista.com - www.debeste.nl - www.ecrider.nl - www.flevoshop.nl -
www.igids.nl - www.ilse.nl - www.linkplaza.nl - www.megazoek.nl -
www.metago.nl - www.netmenu.nl - www.google.be - www.lycos.nl - www.nl-menu.nl - nl.voila.com - www.search.nl - www.startpoint.nl - www.telegraafnet.nl - www.theking.nl - lapoo.nlwww.ecrider.nl  - www.vinden.nl - www.vindex.nl - www.zoek.nl - www.spinnenweb.nl- MSN- Jaan - Acoon - EntireWeb -Alltheweb - Altavista - AOL - Yahoo

Als u weet dat 80% van uw bezoekers uw website zullen vinden via zoekmachines, beseft u wel dat het noodzakelijk is om uw website aan te melden bij zoveel mogelijk zoekmachines.

Van groot belang is de aanmelding van uw website bij DMOZ.org. DMOZ is de grootste en beste index van Nederlandstalige websites.Een "Open Directory" project is een database van websites die gratis wordt onderhouden door vrijwillige redacteurs. Redacteurs van vlees en bloed kijken dus de aanmelding van uw website na en beslissen dan uw website al dan niet toe te voegen. Dit heeft als gevolg dat de kwaliteit nogal wisselvallig is : sommige delen zijn ronduit uitstekend, andere categorieën kunnen een beetje extra aandacht wel gebruiken.

Ga naar Deel 5

Volgende programma's leren je hoe je dit kunt verwezelijken.

 

Als online geld verdienen onwerkelijk klinkt, kijk dan of er een systeem tussen zit dat bij jou past.

u heeft een geld verdienen website plaat je link hier.


Vacatures Bijverdienen Adsense Geld verdienen Webwinkel E mails lezen Optmalisatie SEO Artikel maken Vrijwilligerswerk Weekendjob Inpakwerk