Internet geld bijverdienen
"100% Succes Gegarandeerd"
Bijverdienen online head

Geld bijverdienen met linkbait en linkbaiting

Even een korte uitleg over linkbait en linkbaiting. In het kort houd het in dat je op een ceatieve manier naar binnenkomende links gaat vissen.Een link bait is iets wat ervoor zorg dat anderen naar je gaan linken zonder dat je daarom hoef te vragen. Het doel is dus bijvoorbeeld een humoristisch, controversieel of vernieuwend artikel te schrijven en de bedoeling is dat andere websites naar dit artikel gaan linken. Het doel hiervan is om (meer) relevante links op te bouwen om een hogere ranking bij de zoekmachines te bewerkstelligen.

Kijk hier onder of er iets voor jou tussen zit.

 

Linkbait Wat is het?

This is an example for an imageHet verschil met link building is dat bij link bait de links naar je site spontaan worden geplaatst. Een linkbait is een orgineel, grappig of controversieel nieuwsbericht dat wordt opgepakt door vele verschillende sites en blogs. Eenmaal in het nieuws gekomen pakken steeds meer sites het bericht op en verkrijgt u links naar uw site. Waar het eigenlijk op neer komt is dat u dermate interessant bent voor mensen dat zij naar u gaan linken. Ook door commentaar te geven op populaire websites en blogs kun je aan linkbaiting doen, er moet dan wel een mogelijkheid bestaan om je url in het commentaar te verwerken. Hou er wel rekening mee dat alleen hoog kwalitatieve concepten kans maken op een succesvolle linkbaiting, een ondermaats artikel lanceren,levert niet echt veel op.

Linkbait? de mogelijkheden?

Er zijn genoeg mogelijkheden om een linkbait op te zetten. Een makkelijke manier is om een lijstje op te stellen van een onderwerp. Bijvoorbeeld '10 tips om meer te verdienen met je website' of '5 technieken om een vrouw te versieren'. Probeer een mooie header te schrijven, het valt op en mensen zullen het zeker gaan lezen. zorg voor een link in het artikel of commentaar die terug naar jouw website linkt met de juiste achor tekst. Bevalt het artikel, dan zullen zij het zeker bookmarken en hopelijk ernaar terug linken. Ook iets gratis weggeven op je site kan een vorm van linkbaiting zijn.

Linkbaiting en YouTube

Begin snel een filmpjes in elkaar te steken waar veel bezoekers op afkomen. Zorg dat je link meermaals in je filmpje zichtbaar is en de bezoekers zullen op je website afkomen voor meer materiaal.
YouTube heeft ook de beslissing genomen om Top Users te belonen voor hun populaire filmpjes. Een deel van de reclameopbrengsten zou zo naar de ‘makers’ gaan. Hoeveel dat juist zou zijn is nog niet bekend. Het is in elk geval een mooi initiatief om creatieve zielen YouTube interessant te laten houden

Ga naar deel 6

Volgende programma's leren je hoe je dit kunt verwezelijken.

 

Als online geld verdienen onwerkelijk klinkt, kijk dan of er een systeem tussen zit dat bij jou past.

u heeft een geld verdienen website plaat je link hier.


Vacatures Bijverdienen Adsense Geld verdienen Webwinkel E mails lezen Optmalisatie SEO Artikel maken Vrijwilligerswerk Weekendjob Inpakwerk