Vergoeding voor inpak en vouwwerk

Internet bijverdienen

Met de opkomst van internet worden veel krantjes, reclame, het telefoonboek en andere post vervangen door een digitale versie. Toch worden er nog steeds genoeg folders enz. rond gebracht. Maar voordat deze folders verspreid kunnen worden dienen deze uitgezocht en gevouwen te worden. Dit vouwen, sorteren en inpakken gebeurd vaak door thuiswerkers.

De lading folders wordt afgeleverd en de thuiswerker kan hiermee aan de slag. Hij of zij heeft dan een 3 a 4 dagen om alles te vouwen en te verpakken. Daarna wordt het weer opgehaald of door de thuiswerker zelf ook nog rond gebracht. Op deze manier kan je geld verdienen met thuiswerk.

Je hebt zelf in de hand wat je verdiend.

geld verdienen met thuiswerk

De vergoeding voor het inpak werk is een variabele vergoeding. Dit wil zeggen dat deze nooit hetzelfde is maar elke keer varieert. Er wordt namelijk betaald per folder, per adres en andere afspraken gemaakt bij het aannemen van het werk. Dit houd ook in dat de thuiswerker zijn eigen loon kan bepalen door harder of rustiger te werken. Hoe sneller het af is, hoe meer er verdiend wordt. Het meeste geld is natuurlijk nog te verdienen wanneer de folders, reclame of andere post ook nog wordt rond gebracht na het vouwen en inpakken. De vergoeding per pakket ligt dan hoger. Het rondbrengen kan ook nog met verschillende tarieven en verschillende aantal vergoeding. Voor het rondbrengen van losse folders wordt het minst betaald. Het is relatief niet zwaar. Een enkele folder weegt namelijk niet veel.

Er kunnen veel folders in een keer mee genomen worden en een klein foldertje ingooien is geen groot probleem. Het rondbrengen van een pak reclame folders levert meer op. Het zijn namelijk een aantal folders/ reclame krantjes per adres. Dit is zwaarder om te tillen, niet alles kan in een keer mee genomen worden en je bent er langer mee bezig. Wil je graag heel veel verdienen? Dan zal je al telefoonboeken, de gouden gids of een andere dikke pul moeten rondbrengen. Dit levert veel meer op dan het rondbrengen van gewone foldertjes of reclame blaadjes. Het is wel veel meer werk, telefoonboeken zijn een stuk zwaarder en daardoor kan er ook niet veel tegelijk mee genomen worden. Voor het rondbrengen van deze dikke boeken kunnen wij dan ook aanraden om het met een auto te doen.

Zoals je waarschijnlijk al begrijpt heb je helemaal zelf in de hand wat je verdiend. Je kan enkel Thuiswerken in eigen huis, lekker warm wanneer het jou uitkomt en je kan als je wat extra’s wil verdienen ook het vouw en Inpakwerk zelf rondbrengen. Verder kan je ook nog kiezen tussen folders en dikke boeken rond te brengen.

Waarom zou jij folders rondbrengen?

Veel mensen lopen liever niet door weer en wint om folders rond te brengen. Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om wat bij te verdienen. Natuurlijk zijn er wel een aantal redenen om ze rond te brengen. Past een van deze redenen misschien bij jou?

  • Je zit in een wandel club. Wanneer je tijdens het wandelen folders langs brengt kan je ook gelijk wat verdienen.
  • Je wil wat meer bewegen en sporten. Op deze manier kan je en bewegen en wat betrouwbaar bijverdienen.
  • Je loopt gewoon dagelijks of wekelijks een rondje bij jou in de buurt en verdiend gelijk wat bij.

Gemakkelijk geld verdienen vanuit huis?

Het bestaat echt. Er zijn diverse werkgevers die thuiswerkers vanuit huis laten opereren. Ook jij kunt thuiswerken. In dit stukje geven je een aantal tips voor thuiswerk, zodat jij optimaal bent voorbereid op de do’s en don’ts van thuiswerk.

Thuiswerk wordt door de toenemende mate van populariteit een steeds bekender begrip in de samenleving. Bedrijven weten maar al te gaan dat thuiswerkers effectief en kosten besparend zijn en omdat veel mensen vanuit huis willen werken, is dat een goede combinatie. Een tip: spring hier als potentieel thuiswerk op in.

Om te solliciteren voor thuiswerk, is het handig om eerst uit te zoeken wie jij bent, wat je kan en wat je wilt doen. Een tip voor thuiswerk is dat je verwachtingspatroon laag moet zijn. Het is niet voor niets thuiswerk; waarschijnlijk is het werk dat vrijwel iedereen kan doen. Dit houdt tegelijkertijd in dat je geen buitengewoon hoog loon krijgt.

Waarvoor je moet oppassen zijn de bedrijven die doen geloven dat je jou gouden bergen opleveren. Je zou lekker achterover leunend e-mails hoeven te beantwoorden, terwijl op hetzelfde moment geld binnenstroomt als water. Dit is natuurlijk niet waar en onmogelijk. Als je de situatie niet vertrouwt, kun je gerust vragen of de aanbieders van thuiswerk een thuiswerk keurmerk heeft. Zo niet, zoek dan gerust verder. Al met al bevindt thuiswerk zich nog een vroeg stadium; het is nog niet algemeen gerespecteerd.