Internet geld bijverdienen
"100% Succes Gegarandeerd"
Bijverdienen online head

Bing de nieuwe zoekmachine

Hebt u reeds gehoord over de verschuiving tussen de grote drie zoekmachines? Als dit nog niet het geval is, hier is het meest besproken onderwerp op het Web dat u eenvoudig moet kennen: de twee grote onderzoeksmonsters Google en Yahoo worden nu bedreigd door een nieuw bedrijf: Bing.com. Een paar dagen geleden verving Microsoft zijn MSN en Live search met een nieuwe zoekmachine. Alle onderzoeken van MSN en Live worden nu gelinkt aan Bing, Maar Bing' s resultaten zijn niet precies het zelfde als in de oude Microsoft searchengine. Wat betekend in het bijzonder deze verandering voor u? Eenvoudig: als u zich vroeger tot MSN (en waarschijnlijk Live search) richtte,moet u nu u uw website voor Bing optimaliseren. En zelfs als u MSN voordien negeerde, optimaliseerd u toch beter voor de nieuwe Bing zoekmachine. Waarom? Micrososoft gaat een miljoenen reclame campagne starten via TV, radio en internet om Bing te promoten. Ook jij kan scoren in Bing en de andere grote zoek machines met het ZoekmachineSEO eBook.

"Met het boek Zoekmachine Seo leert u hoe u een blijvende hoge ranking krijgt met de natuurlijke resultaten van Bing, Google en de andere zoekmachines en dit is gratis voor een lange termijn "

Download hier het searchengine seo ebook

 Vacatures Bijverdienen Adsense Geld verdienen Webwinkel E mails lezen Optmalisatie SEO Artikel maken Vrijwilligerswerk Weekendjob Inpakwerk