Internet geld bijverdienen
"100% Succes Gegarandeerd"
Bijverdienen online head

Geld bijverdienen met iets gratis weggeven.

Om je website nog attractiever te maken kan je je bezoekers iets gratis aanbieden of iets laten winnen op je website. Als u in staat bent iets gratis weg te geven (leuk programmaatje, screen saver, T-shirt, e book of wat dan ook), zult u veel bezoekers kunnen trekken. Er zijn nog genoeg andere dingen wat je gratis kan weggeven…video’s , productreviews. Wat je ook gratis weggeeft, zorg ervoor dat je op een of ander vlak anders bent dan je concurrenten. De meest succesvolle bedrijven zijn diegene die anders zijn dan de anderen.

Als voorbeeld kunt u vanaf deze site Google AdWords eboek gratis downloaden. U hoeft geen nieuwsbrief te ondertekenen, u hoeft niet te betalen! Slechts rechter muisknop klikken ⇒ Save target as... en "Adwords made easy" pdf is van u!

Kijk hier onder of er iets voor jou tussen zit.

 

iets gratis weggeven waar ik normaal geld kan mee verdienen ? Ben je gek !

This is an example for an imageDe eerste reden waarom je iets kan weggeven of te winnen is om aandacht te trekken. Wat zijn bezoekers met iets waar het internet vol van staat ? Een goede actie trekt niet alleen de aandacht maar het zal ook een hoop extra verkeer aanbrengen. Mensen beginnen te linken naar je website, meer inkomende links, nog meer bezoekers, betere posities in de zoekresultaten en de wagen is aan het bollen! Al moet je vandaag de dag wel goed uit de hoek komen en zal een gratis eboek of rapport niet al te veel effect meer hebben…creatief zijn is de boodschap.

iets gratis weggeven en toch verdienen?

Marketing is vooral een queste om de mensen te overtuigen je product te kopen. Hoeveel makkelijker is het om mensen je product te willen laten winnen!

E-magazines of rapporten laten downloaden is een goede strategie, Ook omdat die dingen dan op de computer van je bezoekers staat en niet ergens op een url die ze nooit meer terugvinden. Er zijn vast en zeker nog een hoop andere zaken waarmee je je (online) zaak kan mee gaan promoten maar met onze tips kom je al een eind weg !

Ga naar deel 7

Volgende programma's leren je hoe je dit kunt verwezelijken.

 

Als online geld verdienen onwerkelijk klinkt, kijk dan of er een systeem tussen zit dat bij jou past.

u heeft een geld verdienen website plaat je link hier.


Vacatures Bijverdienen Adsense Geld verdienen Webwinkel E mails lezen Optmalisatie SEO Artikel maken Vrijwilligerswerk Weekendjob Inpakwerk