Geld bijverdienen met inpakken als thuiswerk

Ben je op zoek naar leuk thuiswerk om eenvoudig bij te verdienen vanuit huis?

Inpakwerk (snoepgoed, cadeau-artikelen, kaarsen, enz.)

Productiewerk (speelgoed, gadgets, pennen, relatiegeschenken,enz.)

Sorteerwerk (kralen, aanstekers, gereedschap, enz.)

Vouwwerk (folders, theedoeken, brieven, mailings, enz.)

Stickerwerk (van/voor-stickers, akties, dichtplakken, enz.)

Computerwerk (e-mail beantwoorden, websites bezoeken, chatten, enz.)

Wat Is Nu Inpakwerk In Je Eigen Huis?

inpakkenInpakwerk, ook wel sorteer- of productiewerk genoemd. In de thuiswerk branche zijn in deze sector vrij veel vrouwen actief. Bent u vrouw, of u kent een vrouw of vriendin die extra geld kan gebruiken, lees dan door! Inpak- of productiewerk “klussen die met de hand moeten worden gedaan” varieert van pennen draaien, folders vouwen, snoep inpakken, bijvoegen van premiums aan bestaande mailings, assemblage, prepostale verwerking, inpakken, prijzen, labelen van artikelen enz…. Natuurlijk zijn ook mannen welkom om dit werk te doen! Op deze pagina bekijken wij alles, van hoe, maar ook waar je aan de slag kunt met de volgende onderwerpen:

inpakken & productiewerk Wat is het?

Er is niet altijd sorteer of  thuiswerk, maar als dit er wel is, is het dikwijls een behoorlijke hoeveelheid. Als uw inzet vereist wordt zal het u een goed inkomen opleveren. De opdrachten worden vooraf altijd met u doorgesproken en op basis hiervan wordt een passende offerte gemaakt met een vooraf afgesproken prijs, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.De opdrachtgever verwacht dan echter wel dat u een aantal uur per dag aan het werk zal besteden en het op tijd af zult hebben. Deze vorm van thuiswerken is dus ook goed te doen als u al een baan heeft.

inpakwerk & productiewerk. Hoe werkt het?

Als u extra geld wilt bijverdienen naast uw bestaande baan dan kan dit. U kunt in de avond uren of op een regenachtige zondag tijdens het tv kijken de gewenste opdrachten uitvoeren en extra geld bij verdienen. een voorbeeld hoe het werkt . U bent een Thuiswerker en u krijgt een opdracht voor het testen en daarna verpakken van digitale klokjes. Eerst stopt u de batterij erin en stelt u de tijd goed in. Daarna verpakt u het klokje in plastic en stopt het in een kartonnen doosje.Realiseert u wel, dat als u een parttime ”thuiswerker” bent, dat u de verdienste bij uw salaris moet tellen en hierover belasting moet over afdragen aan de Belastingdienst. De netto verdiensten die u aan uw bijverdiensten overhoudt, worden dan wat lager.

“Wil je meer informatie over thuiswerk meld je hier onder aan en wij houden je op de hoogte over alle mogelijke inpak aanbiedingen”.