Geld bijverdienen met inpakken als thuiswerk

Ben je op zoek naar leuk thuiswerk inpakken om eenvoudig bij te verdienen vanuit huis?

In de huidige economische tijden bieden thuiswerkers waardevolle hulp aan veel bedrijven in heel Nederland. Op deze pagina vind je informatie over diverse inpakwerkzaamheden en andere vormen van leuk en simpel thuiswerk

 • Inpakwerk (snoepgoed, cadeau-artikelen, kaarsen, enz.)
 • Productiewerk (speelgoed, gadgets, pennen, relatiegeschenken, enz.)
 • Sorteerwerk (kralen, aanstekers, gereedschap, enz.)
 • Vouwwerk (folders, theedoeken, brieven, mailings, enz.)
 • Stickerwerk (van/voor-stickers, acties, dichtplakken, enz.)
 • Computerwerk (e-mail beantwoorden, websites bezoeken, chatten, enz.)

Zoals je ziet zijn er veel verschillende werkzaamheden. Er zit dus vast ook iets bij wat jou aanspreekt. Thuiswerken heeft voor zowel thuiswerkers als werkgevers veel voordelen.

De 5 voordelen van Thuiswerken:

 • 1. Een halve minuut reistijd naar en van je werk.
 • 2. Meer tijd voor gezin en huishouden.
 • 3. Bespaar op benzine, lunch, werkkleding en kinderopvang.
 • 4. Veel vrijheid: jij deelt je tijd zelf in.
 • 5. En het grootste voordeel: extra inkomen.

Het voordeel van simpel inpakwerk is dat je tegelijkertijd kunt werken voor meerdere opdrachtgevers, om zo je bijverdien potentieel te vergroten. De meeste items worden bij je thuis bezorgd en weer opgehaald nadat je ze hebt bewerkt en ingepakt. Daarna volgt uiteraard betaling van het werk! Je kunt wekelijks bijverdienen, zowel parttime of fulltime. Je hoeft niets te verkopen of aan te prijzen. Voor simpel thuiswerk is vaak geen ervaring vereist!

Wat Is Nu Inpakwerk In Je Eigen Huis?

inpakkenInpakwerk, ook wel sorteer- of productiewerk genoemd. In de thuiswerk branche zijn in deze sector vrij veel vrouwen actief. Bent u vrouw, of u kent een vrouw of vriendin die extra geld kan gebruiken, lees dan door! Inpak- of productiewerk “klussen die met de hand moeten worden gedaan” varieert van pennen draaien, folders vouwen, snoep inpakken, bijvoegen van premiums aan bestaande mailings, assemblage, prepostale verwerking, inpakken, prijzen, labelen van artikelen enz….

Natuurlijk zijn ook mannen welkom om dit werk te doen! Op deze pagina bekijken wij alles, van hoe, maar ook waar je aan de slag kunt met de volgende onderwerpen:

Inpakken & productiewerk Wat is het?

Er is niet altijd sorteer of  thuiswerk, maar als dit er wel is, is het dikwijls een behoorlijke hoeveelheid. Als uw inzet vereist wordt zal het u een goed inkomen opleveren.

De opdrachten worden vooraf altijd met u doorgesproken en op basis hiervan wordt een passende offerte gemaakt met een vooraf afgesproken prijs, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. De opdrachtgever verwacht dan echter wel dat u enkele uren per dag aan het werk zal besteden en het op tijd af zult hebben. Deze vorm van thuiswerken is dus ook goed te doen als u al een baan heeft.

Inpakwerk & productiewerk. Hoe werkt het?

Als u extra geld wilt bijverdienen naast uw bestaande baan dan kan dit. U kunt in de avond uren of op een regenachtige zondag tijdens het tv kijken de gewenste opdrachten uitvoeren en extra geld bij verdienen. Een voorbeeld hoe het werkt. U bent een Thuiswerker en u krijgt een opdracht voor het testen en daarna verpakken van digitale klokjes.

Eerst stopt u de batterij erin en stelt u de tijd goed in. Daarna verpakt u het klokje in plastic en stopt het in een kartonnen doosje. Realiseert u wel, dat als u een parttime ”thuiswerker” bent, dat u de verdienste bij uw salaris moet tellen en hierover belasting moet over afdragen aan de Belastingdienst. De netto verdiensten die u aan uw bijverdiensten overhoudt, worden dan wat lager.

Wij helpen jou te profiteren van deze trend en ook aan de slag te gaan als thuiswerker. Wij hebben al honderden mensen, net als jij, geholpen bij het verdienen van een leuk inkomen vanuit huis. Wij hebben tientallen thuiswerk bijverdiensten onderzocht en een lijst samen gesteld met de leukste en best betaalde thuiswerk bijverdiensten van heel België.

Qries