Energie vergelijken bespaar en verdien tot wel €600,- op uw energiefactuur

Bijverdienen Met Internet

Energie vergelijkenJij wilt toch ook graag geld besparen als het op de energiekosten aankomt? Waarom zou je teveel betalen voor je energierekening? Ontdek daarom zelf hoeveel je kunt besparen op jouw maandlasten en vergelijk de energieprijzen op deze website.

Hier kun je op een eenvoudige en betrouwbare manier verschillende energieprijzen met elkaar vergelijken. En vergelijken loont, want door de toenemende concurrentie en energieprijzen in de markt, zijn de verschillen in energietarieven groot te noemen.

Het is daarom verstandig om even de tijd te nemen om de huidige gas- en energieprijzen van de verschillende energieleveranciers te bekijken, want dat kan je uiteindelijk veel geld schelen. Wij helpen je graag met meer informatie en met het overstappen naar een goedkope energieleverancier.

Om achter de meest gunstige tarieven te komen kun je op de website vrijblijvend, veilig en geheel gratis meerdere offertes aanvragen. Naast het aanvragen van vrijblijvende offertes kun je nog veel meer informatie vinden over de energiesector en verschillende bedrijven op deze website. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Waar moet je op letten bij het vergelijken?
  • Energie leveranciers
  • Hoe kun je overstappen naar een andere energie aanbieder?
  • Besparen op energie
  • Duurzame energie

Algemeen over energie, waar je op moet letten bij het vergelijken.

Er zijn verscheidene energieleveranciers in Nederland met allemaal verschillende prijzen, diensten en producten. Hoe zie je de bomen door het bos met alle energiemaatschappijen en allerlei uiteenlopende producten? En welke maatschappijen hebben de goedkoopste energie? Geen nood. Op (naam website) bieden wij je de meest gunstige en goedkoopste aanbiedingen aan van de meest bekende energieleveranciers in ons land. Hieronder hebben wij de grootste en meest voordelige energie aanbieders op een rijtje voor je gezet.

Waar moet je op letten bij het vergelijken?

Met energieprijzen vergelijken  is het belangrijk om te weten hoeveel energie je per jaar verbruikt. Als je dat niet weet, pleeg dan een telefoontje naar je huidige energiebedrijf. Zij kunnen je exact vertellen over het verbruik. Dat maakt het vergelijken een stuk makkelijk. Sommige energiebedrijven rekenen een hoog vast bedrag per maand, maar lage prijzen voor het verbruik. Dat kan voordelig zijn als je bijvoorbeeld veel energie verbruikt. Maar ongunstig als je weinig energie verbruikt. Kijk dus niet alleen naar de kosten per eenheid energie, maar ook naar de vaste kosten. Die prijzen kun je vervolgens allemaal op deze website vergelijken. Heb je een of twee leveranciers uitgekozen? Vraag dan een offerte aan of maak gebruik van onze gunstige actietarieven.

Hoe kun je overstappen naar een andere energie aanbieder?

Op de website vind je de goedkoopste tarieven van de verschillende energiebedrijven. Je kunt eenvoudig overstappen in minder dan vijf minuten en zo veel geld besparen. Je hoeft alleen maar het aanbod te vergelijken, je gegevens in te vullen, waarna je een offerte kan ontvangen of met een paar klikken meteen kan overstappen, zodat je onmiddellijk kan profiteren van scherpere prijzen.

Besparen op energie

Energie besparen kun je natuurlijk op diverse manieren doen. Slim en verantwoord met energie omgaan helpt al enorm. Isoleer bijvoorbeeld goed je woning, zet de koelkast uit als je op vakantie gaat en laat de televisie niet onnodig op de stand-by stand staan. Deze kleine acties helpen niet alleen het klimaat, ze besparen je ook veel geld. Maar sowieso beginnen met een lagere energierekening, dat is natuurlijk de beste manier. En daar hoef je niet veel voor te doen, alleen maar de goedkoopste energiebedrijf uitkiezen! Dat is goed voor de portemonnee en voor de natuur.

Duurzame energie

Groene stroom is opgewekt uit natuurlijke, duurzame bronnen als wind en zon waarbij veel minder of geen CO² wordt uitgestoten. Het gebruik van groene stroom kan soms goedkoper uitpakken dan het verbruik van gewone elektriciteit.

Windenergie
Windenergie is energie die gewonnen wordt door de bewegingsenergie van wind. In ons land waait het genoeg om voldoende windkracht te vangen en om te zetten in bijvoorbeeld elektriciteit. Diverse energiebedrijven bieden actietarieven aan voor windstroom dat afkomstig is uit Nederland windparken, zoals Eneco en Essent.

Zonne energie
Net als wind, is de zon ook een duurzame bron van energie. In ons land ligt de opwekking hiervan voornamelijk in handen van individuele huishoudens. Door middel van zonnepanelen en boilers die op zonne-energie werken kun je flink besparen op je energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een schoner milieu.

Groene energie
Groene stroom wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen, zoals wind, zon en biomassa. Groen gas uit mest en landbouwafval en groene warmte door gebruik te maken van temperatuurverschillen.

Bio energie
Verschillende Nederlandse elektriciteitscentrales voegen een deel biomassa toe in hun brandstof, waardoor groene stroom ontstaat. Essent is een van de leveranciers die hoofdzakelijk gebruik maakt van biomassa en wind.
Water energie

Waterenergie
Waterenergie is een duurzame energie en raakt nooit op. Door middel van waterkrachtcentrales wekt men elektriciteit op, waarbij geen broeikasgas (CO2) vrijkomt. Het stroometiket van de Nederlandse Energie Maatschappij staat voor 100% waterkracht. Ook DELTA Energie heeft hiervoor concurrerende prijzen.

Alternatieve energie
Je kunt natuurlijk thuis zelf ook duurzame energie opwekken door middel van zonnepanelen, waterpompen of een zonneboiler, waarmee je veel energie kunt besparen. Essent levert bijvoorbeeld zonneboilers waar je ruim tien procent mee op je energierekening mee uitspaart.

Energie vergelijken bespaar en verdien tot wel €600,- op uw energiefactuur 1