Artikelen schrijven en artikelen vertalen voor geld

Vertalen En Geld Verdienen

Het is nu mogelijk om op verschillende informatiewebsites artikelen te schrijven over waar jij veel van af weet en zo op jouw gemak vanuit huis bij te verdienen. Hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer je verdient. Naast dat je zelf artikelen kunt schrijven, is er ook een mogelijkheid om artikelen te vertalen. Dit is op de meeste websites mogelijk waar je artikelen kunt schrijven.

Vertalen En Geld Verdienen

Wat wordt er besproken?

Wij bespreken hieronder de volgende onderwerpen betreffende het schrijven en vertalen van artikelen:
•    Hoe verdien je aan het schrijven of het vertalen van artikelen?
•    Voorbeelden van websites die dit mogelijk maken.
•    We vergelijken het schrijven en vertalen voor websites en het beginnen van een eigen website of blog.
•    We geven je nog een paar tips.
•    Ten slotte wordt het proces stap voor stap uitgelegd.

Hoe verdien jij aan het schrijven of vertalen van artikelen? Naast jouw zelfgeschreven of vertaalde artikelen komen relevante adsense advertenties van Google te staan. Dat is jouw inkomstenbron. Per klik op een advertentie van Google verdien jij een percentage van de opbrengst. Dit verschilt echter per site waar je de artikelen schrijft. Lees daarom de algemene voorwaarden per site goed door. Hierin staat omschreven hoeveel procent van de opbrengst voor jou is en hoeveel procent voor de website.

Maar let niet alleen op hoeveel jij per klik verdient. Het is ook belangrijk te weten hoeveel bezoekers een website heeft en welke artikelen als eerst verschijnen in de zoekresultaten van zoekmachines. Met andere woorden. Als jouw artikel vaker gezien wordt, maar een kleiner percentage van de opbrengst krijgt, kan je alsnog meer verdienen.

Schrijf/vertaal zoveel artikelen als je wilt.

Artikelen schrijven op deze websites is gratis. Dus je kunt je op alle websites aanmelden. Het is helaas wel zo, wanneer je artikelen schrijft, dat de artikelen uniek moeten zijn. Ze worden voordat ze geplaatst worden ook eerst goedgekeurd. Je kunt dus wel op meerdere websites schrijven maar niet dezelfde artikel op meerdere websites plaatsen.

Voorbeelden waar jij artikelen kunt schrijven:

infoyo.nl
infonu.nl
foobie.nl
LeerWiki.nl

Artikelen schrijven/vertalen of een eigen website of blog beginnen?

Wanneer je een eigen website of blog hebt, kun je ook gebruik maken van Google AdSense advertenties. Alleen moet je nog bezoekers zien te trekken. De websites waar jij artikelen kan schrijven of vertalen hebben al veel bezoekers, dus is de kans dat er geklikt wordt op zo’n advertentie groter en het bespaart je een hoop tijd. Het nadeel is dat je niet het volledige bedrag ontvangt.

TIP!

De verdiensten die je genereert door de advertenties, verschillen enorm. Vaak betalen grote bedrijven meer per klik. Dit komt doordat zij over elkaar heen bieden, om hoger gepubliceerd te worden. Degene die het meest biedt zal als eerst te zien zijn. Een percentage van deze biedingen is wat jij zult ontvangen.

Hou in gedachten dat de meest concurrerende sectoren het meest betalen.

Voorbeeld

Een voorbeeld hiervan is zorgverzekeraars. Elke najaar komen ze met acties zodat jij voor hun zorgverzekering kiest. Deze organisaties betalen heel wat meer om als eerst vertoont te worden in vergelijking met bijvoorbeeld een buurtbakkerij.

Stap voor stap uitgelegd.

1  Kijk welke website de meeste bezoekers heeft en het meest betaalt. Bepaal Vervolgens waar jij het liefst artikelen wilt schrijven of vertalen.

2  Maak een gratis account aan en schrijf of vertaal je eerst artikel.

3  Vergeet niet om een Google account aan jouw account te  koppelen. Anders verschijnen er geen advertenties.

4  Hou bij hoeveel geld je al hebt verdient en schrijf of vertaal meer artikelen wanneer het jou uitkomt.