Geld verdienen met jouw blog

Geld Verdienen Met Je Facebook Pagina

Schrijf een advertorial aan de hand van een paar richtlijnen van een campagne op je blog en verdien geld. Zowel kleine als grote weblogs kunnen hiermee geld verdienen. Verschillende bedrijven en websites werken samen met organisaties in verschillende doelgroepen, die graag willen dat jij iets over hun of hun product/dienst op jouw blog schrijft.

Hoe werkt het?

Jij zet een positief bericht over ze op je blog en zij betalen jou hiervoor. Vaak is het een kwestie van aanmelden en wachten tot er interesse in jouw weblog wordt getoond. Iedere aanbieder van deze dienst heeft andere regels en voorwaarden, lees ze daarom goed door om inzicht te krijgen over wat er van je verwacht wordt en wat jij ermee kan verdienen. Door je in te schrijven op o.a. de volgende websites kun je met je blog bijverdienen door advertorials te schrijven:

Geld verdienen met advertenties op je blog

Als je geen advertorials wilt plaatsen, heb je ook de mogelijkheid om alleen advertenties op jouw blog te plaatsen. Middels deze advertenties kun je geld verdienen wanneer iemand de advertenties ziet, erop klikt, iets aanvraagt of iets koopt. De meest bekende advertenties zijn die van Google. Voordelen van Google advertenties is dat er relatief vaak op geklikt wordt, de advertenties passen zich automatisch aan, aan de thema van de webpagina en je ontvangt relatief veel per klik. Een nadeel is dat je alleen per klik betaald wordt.

Voor informatie over andere manieren van advertenties op je blog te plaatsen kun je ons mailen. Enkele manieren worden ook bij het onderwerp ‘

Een gratis blog beginnen

Degene die nog geen blog hebben, maar wel een willen beginnen, kunnen bijvoorbeeld via Blogger gratis en gemakkelijk een blog opzetten.