Geld bijverdienen met MoneyMiljonair

Wat Is Emails Verwerken

Verveel jij je wel eens, en klik je dan een beetje doelloos rond over het internet,dan adviseren wij je om je aan te melden bij MoneyMiljonair.Want dan levert het klikken je nog geld op ook. Wat dit is, en hoe het werkt lees je hieronder.

MoneyMiljonair is een online “spaarzegel” programma waar je GRATIS lid van kunt worden. Lid worden kost helemaal niets! Leden krijgen o.a. speciale aanbiedingen per e-mail toegestuurd waar ze spaarpunten (parels) ontvangen voor het lezen van de e-mail. Daarnaast krijg je als lid nog extra parels als je ingaat op de aanbieding van de klant. MoneyMiljonair werkt samen met meer dan 250 klanten zoals Wehkamp, Dell, Otto, Neckermann en de Staatsloterij.

Zodra je 1.000.000 parels (€ 12,50) hebt verzameld kun je een uitbetaling aanvragen en zullen wij binnen 4 weken het geld overmaken op je rekeningnummer. Je kan naast het lezen van aanbiedingen en het ontvangen van korting op je online aankopen ook nog op andere manieren parels sparen.

Meld nieuwe leden aan

Meld je vrienden aan bij MoneyMiljonair en ontvang 100.000 parels (€ 1,25) voor elk nieuw aangemeld lid die aan onze voorwaarden voldoet. Je kunt je gratis aanmelden.

Bingospel

Elke week ontvang je een GRATIS bingokaart van ons. Streep de nummers elke dag weg op je bingokaart. Ben je de eerste met een volle Bingokaart? Dan win je 8.000.000 parels (€ 100,00)!

Registratie / informatie aanvraag

Door GRATIS te registreren of informatie aan te vragen bij klanten kun je snel veel parels verdienen.

Speel spellen

Als je lid bent van MoneyMiljonair, kun je het dagspel spelen door in te loggen. De persoon die de hoogste score behaald verdient 400.000 parels!

Puzzels oplossen

Iedere week komt er een nieuwe puzzel online. Voor het goed oplossen van de puzzel ontvang je 2.500 parels. Je kunt je gratis aanmelden