Geld verdienen met Facebook

Geld Verdienen Met Facebook

Over Facebook

facebook verdienenUiteraard ken je Facebook, dé website waarop je makkelijk contacten kan onderhouden met je vrienden. Als er één manier is waarop je mensen kan bereiken, dan is het via Facebook. Het is niet voor niets het meest gezochte woord in Nederland van 2015! Ze hebben bij Facebook meer dan 1 miljard leden en dagelijks wordt er meer dan een miljoen keer gekrabbeld.

Er zijn mensen die zeggen dat Facebook passé is, maar het aantal leden groeit nog steeds en voorlopig is het nog altijd het grootste vriendennetwerk van Nederland. De sociale media is volledig geïntegreerd in onze maatschappij. Er ontstaan zelfs nieuwe Nederlandse woorden door de netwerksites als Facebook. Maar voordat we massaal gaan “ontvrienden” kunnen we beter gebruik maken van onze contacten.

Je vrienden zijn geld waard!

Wat je misschien nog niet weet, is dat Facebook een prima platform is om geld mee te verdienen. Als je iets wilt verkopen of je wilt naamsbekendheid voor je bedrijf of stichting, bij wie klop je dan aan? Juist! Je familie, vrienden en kennissen! Je netwerk kan voor jou het woord verspreiden en voor je het weet is je initiatief bekend en krijg je de aandacht die je wilt. Je vrienden zijn je machtigste wapen om te krijgen wat jij wilt.

Mond tot mond reclame is nog altijd de meest krachtige manier van marketing. Als een vriend jou een film aanraadt, ga je deze dan zien? Misschien wel…Als een familielid een product afkraakt, sprint je dan naar de winkel om het toch te gaan kopen? Zeer onwaarschijnlijk…Zo werkt het andersom ook. Je vrienden en familie stellen jouw oordeel op prijs en jij kan van doorslaggevend belang zijn voor je vrienden. Jij kan met jouw enthousiasme iedereen in je omgeving overtuigen om dat boek te lezen, die film te kijken en dat product te kopen.

Hoe kan je nou geld verdienen met Facebook?

Gebruik de vele functies & gadgets die Facebook beschikbaar heeft, zoals het plaatsen van video’s en het schrijven van blogs, om producten te promoten die je de moeite waard vindt. Maak een begin met bijvoorbeeld het promoten van spaarprogramma’s.
Plaats links naar je blog op de gerelateerde Facebook over onderwerpen als “geld verdienen” en “Slapend rijk worden”. Post natuurlijk ook je video in deze Facebook. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd!