Is affiliate marketing voor luie mensen?

Bijverdienen Via Internet

affiliate marketingWanneer je opzoek bent naar een passief inkomen. Dan is het maken van een product een geweldige oplossing. Hierbij kun je denken aan de volgende mogelijkheden:

  • (E-)boek Schrijven
  • Video cursus maken
  • Een membership site maken en mensen laten betalen voor de inhoud
  • CD/DVD maken

Dit zijn allemaal producten waar je maar één keer je energie in hoeft te steken, en vervolgens zorgt elke verkoop weer voor een nieuw inkomen. Eigenlijk is dat een inkomen op de automatische piloot, dus een passief inkomen.

Ik kan geen product maken wat nu?

Stel je hebt geen idee hoe je een product moet maken, en je hebt ook geen informatie die jij zou willen delen. Dan heb je een probleem! Of toch niet?

JIJ kan de producten van andere mensen gaan promoten en een deel van de winst verdienen!

Hoe promoot ik de producten van een ander?

Dit promoten heet affiliate marketing. Via een speciale site krijg jij een link met jouw unieke code. Telkens als iemand het product via jouw link koopt is de commissie voor jou!

Waarom is affiliate marketing voor luie mensen?

Dat vraag ik mij ook wel eens af, want anders dan de titel van dit artikel doet vermoeden ben ik het niet met deze stelling eens! Veel marketeers vinden dat andere mensen lui zijn omdat ze geld verdienen met de producten van een ander terwijl zij heel hard werken aan kwalitatief goede producten.

Elkaar helpen!

Ik ben iemand die het leuk vind andere te helpen ik deel dus met plezier de producten van ander mensen om twee redenen:

  • De maker van het product krijgt nieuwe klanten via mijn netwerk
  • Mijn netwerk krijgt een kwalitatief goed product aangeboden, waar ze anders niet bij terecht waren gekomen.

Op deze manier help ik dus makers van de producten hun passief inkomen te verhogen. En help ik mijn netwerk aan nieuwe producten waarvan zij kunnen leren en groeien om ook te slagen op het pad naar financiële vrijheid!

Hoe kan ik producten van andere promoten?

Er zijn zowel in Nederland als internationaal diverse affiliate marketing netwerken waar je een gratis account kunt aanmaken.