Beleggen bij de duurzaamste bank ter wereld!

geld verdienen met beleggen

Onze missie is om uw geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen”. Dit is een missie die beleggers in duurzame beleggingen direct aantrekt. Het is de missie van triodos, een Europese bank met kantoren over de hele wereld. In Nederland heeft de bank een kantoor in Zeist. Triodos Bank is niet zomaar een beleggingsbank. Het is een organisatie die voorop loopt om beleggingen in duurzame en ecologische projecten. Het doel van de bank is om met de financieringen op een positieve manier wij te dragen aan de kwaliteit van het leven en met name de menselijke waardigheid. Dit betekent niet dat het bedrijf puur en alleen belegt in zaken als milieubeheer, natuur en aanverwante zaken. In Nederland belegt het bedrijf ook in gezondheidsinstellingen zoals in de Wassenaarse zorginstelling Kruseman Aretz Zorgvilla’s

Beleggen bij Triodos Bank

Zoals je weet is dit een site over het lenen van geld en het verkrijgen van kredieten. Toch schrijven wij deze week een artikel over beleggen. Immers, als je het goed speelt kun je met een goede beleggingsbank veel geld verdienen. Dat betekent dat je geen geld meer hoeft te lenen. Het doel van beleggen is voor de meeste mensen het laten renderen van hun vermogen. Waar het merendeel van de beleggers en dus ook de beleggingsbanken puur en alleen kijken naar de winst doet Triodos dit anders. Indien je kiest voor het beleggen via de Triodos Bank dan weet je zeker dat het geld goed besteed wordt. Met het financieren van zorginstellingen zoals Kreuseman Aretz investeert Triodos (en met de bank haar investeerders) in de Nederlandse gezondheidszorg.

triodos beleggen

Op triodos.nl kun je lezen over de investeringen die de bank doet in de Nederlandse gezondheidszorg. Overigens kun je in Nederland een zorgtoeslag aanvragen om de kosten van zorg te dekken. Weet niet of je een linkpagina hebt?We hoeven je niet te vertellen dat de zorg een sector is die continue aan verandering onderhevig is. Net name de ouderenzorg staat de laatste tijden in de spotligt. De mensen die het NOS journaal hebben allemaal gezien hoe slecht het geregeld is in een aantal van de verzorgingsinstellingen. Triodos financiert alleen in particuliere zorginstellingen. Deze instellingen zijn voor de meer vermogende mensen een interessant alternatief voor de nationale instellingen. Investeren in deze instellingen is wellicht een interessante manier of jouw geld te laten renderen. Op www.triodos.nl vind je meer informatie over het beleggen in deze zorginstellingen. Heb je nog geen ervaring in beleggen, maar zou je dat wel willen? Kijk dan hier eens op de website.